(Foto's: J.P. Kranenburg).

Ajax presenteert jubileumboek in Leiderdorp

De Amsterdamse voetbalclub Ajax organiseerde afgelopen maand een najaarstournee ter ere van het vijfentwintigste jaarboek. Eén van de locaties voor dit tournee was Boekhandel de Kler in Leiderdorp. Daar werd afgelopen zondag het jaarboek feestelijk gepresenteerd. Tijdens het evenement blikte een aantal Ajax-prominenten waaronder oud-trainer Morten Olsen terug op vijfentwintig jaar Ajax.

Tijdens de najaarstournee werd het jaarboek 2016-2017 op drie locaties met een Ajax-show tot ‘leven gewekt’. De zojuist geopende outlet in Leiderdorp was één van deze locaties. In Amstelveen keek Frank de Boer terug op de gouden jaren ’90 en Danny Blind was te gast in de Linnaeus Boekhandel Amsterdam.

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×