Ibrahima Lamarana Bah volgt Frauke Joester op in Leiderdorpse raad

0

Ibrahima Lamarana Bah treedt aanstaande maandag aan als raadslid voor GroenLinks in Leiderdorp. De 44-jarige Leiderdorper volgt Frauke Joester op die in november plotseling opstapte. Bah was tot nu toe actief als burgerraadslid.

“Met Ibrahima Lamarana Bah krijgt GroenLinks er een kleurrijk raadslid bij in Leiderdorp,” stelt bestuurslid Tim Brouwer de Koning van GroenLinks Leiderdorp. “Door zijn West-Afrikaanse achtergrond, hij komt uit Guinee, en kennis van zijn nieuwe vaderland kan hij het beste van twee werelden verenigen.” De doelstelling van het nieuwe gemeenteraadslid is bescheiden: “Ik wil dat Leiderdorpers het wat beter krijgen.,” zo laat Bah weten.

De komende maanden combineert Ibrahima zijn raadswerk met zijn baan als bouwkundig ingenieur in de gemeente Amstelveen-Aalsmeer: “Daarna zien we wel verder. Als ik na de verkiezingen raadslid kan blijven, moet ik wat regelen op mijn werk.”

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.