(Foto's: AS Media).

Valkenhorst ontruimd na vrijkomen koolmonoxide

In de Merenwijk is afgelopen nacht de Valkenhorst ontruimd nadat er koolmonoxide was vrijgekomen. Een bewoner werd onwel en toen ook medebewoners zich niet lekker voelde, werden de hulpdiensten ingeschakeld.

Enkele bewoners zijn zelf voor onderzoek naar het ziekenhuis gegaan. Ondertussen waren brandweer, politie en diverse ambulances ter plaatse gekomen bij de Valkenhorst. Uit metingen van de brandweer bleek dat er bij meerdere flatwoningen hoge concentraties koolmonoxide vrij waren gekomen.

Toen steeds meer bewoners zich met klachten bij het ambulancepersoneel meldden, werd besloten om het hele gebouw te ontruimen. Vier personen zijn voor controle naar het ziekenhuis overgebracht.

112 Sleutelstad Leiden valkenhorst_co


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×