(Foto's: 112 Sleutelstad).

Brandweer knipt hek los voor ingesloten auto

De brandweer moest er even na middernacht aan te pas komen om een automobilist bij te staan die zijn auto op een wat ongelukkige plaats had geparkeerd. De man had voor zijn bezoek aan een zonnestudio in de Evertsenstraat zijn auto geparkeerd op wat later een privéterrein van een naastgelegen bedrijf bleek te zijn.

Toen de man richting huis wilde was het bedrijf gesloten en het hek op slot. Nadat de man twee uur lang tevergeefs had geprobeerd om iemand van het bewuste bedrijf te achterhalen, belde hij de brandweer. Die kwam ter plaatse en heeft het hek met een slijptol open gemaakt, nadat een eerdere poging met een betonschaar mislukte. De man draait op voor de schade

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×