Veel materiële schade bij aanrijding op Hoge Rijndijk

2

Vanmorgen zijn rond 7.45 uur twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Dat gebeurde op de Hoge Rijndijk in Leiden.

Bij de aanrijding blijven de inzittenden ongedeerd, de beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat we moesten worden weggesleept.

Delen

2 reacties

  1. Loek van Kooten

    Dat is ook wel zo’n gruwelijk onoverzichtelijke weg rond die tijd, met vrachtwagens die rijstroken blokkeren om in en uit te laden, automobilisten die nog even dat oranje stoplicht willen pakken, fietsers die zonder licht door rood rijden, moeders die met een kind in de hand nog even oversteken op een plek zonder zebrapad, talloze in- en uitritten van bedrijven (Shell, Kwik-fit), enzovoort. Wie ooit op het lumineuze idee is gekomen om op de Van Vollenhovenkade drie scholen naast elkaar te zetten… En dan tel ik het Bona nog niet eens mee.

  2. En hoe hard reden ze ?
    Als je daar gewoon 30 of 40 rijd heb je tijd genoeg om te reageren.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.