(Foto's: Emile van Aelst).

Opzij kiest in Leiden meest invloedrijke vrouw van 2017

Het maandblad Opzij heeft onderzoekster Carin Gaemers gisteren uitgeroepen tot ‘meest invloedrijke vrouw van 2017’. De uitslag van de verkiezing werd in het Leidse stadhuis bekend gemaakt door burgemeester Lenferink. Gaemers staat bekend om de strijd die ze met Hugo Borst voerde om de ouderenzorg in Nederland te verbeteren.

Opzij maakt elk jaar een top 100 van invloedrijke vrouwen. Met de Top 100 wil Opzij het onderwerp topvrouwen blijvend op de agenda zetten. De prijs werd dit jaar voor de negende keer uitgereikt. Vorig jaar won José van Dijck, de eerste vrouwelijke president van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×