Restaurant La Place opent morgen in voormalige AC Leiderdorp

Restaurantketen La Place opent op vrijdag 8 december feestelijk de deuren van het nieuwe selfservice restaurant langs de A4 in Leiderdorp. In het voormalige AC-restaurant gaat La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren. Het nieuwe La Place restaurant biedt binnen ruimte aan 260 gasten. Buiten is nog eens plaats voor 109 bezoekers. Het selfservice restaurant heeft 40 medewerkers in dienst.

Het nieuwe La Place retaurant in Leiderdorp bestaat uit een centraal marktplein met open keuken en diverse kramen waar de gerechten en dranken dagelijks vers worden bereid. De medewerkers gebruiken bij de bereiding waar mogelijk biologische ingrediënten.

“We kunnen niet wachten om onze gasten kennis te laten maken met onze huisgemaakte producten en seizoensgerechten. Het nieuwe restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je zowel gezellig met z’n tweeën als met een hele groep terecht kunt,” zegt manager food Perry Goelela van La Place Leiderdorp. “Ook aan de zakelijke bezoeker is gedacht. Zo is het hele restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er vergaderruimtes en rustige plekken waar gasten kunnen werken aan een presentatie of aan de voorbereiding van een vergadering.”

La Place Leiderdorp is dagelijks van 07.30 uur tot 21.00 uur geopend.

Economie Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×