Raadslid André in 't Veen van de VVD Voorschoten toont zich gelukkig met de toekenning van de Klijnsmagelden. (Foto: Chris de Waard).

VVD Voorschoten blij met inzet Klijnsmagelden aan Stichting Leergeld

De VVD in Voorschoten kan zich volledig vinden in de toekenning van de Klijnsmagelden aan de Stichting Leergeld Voorschoten. Wethouder Nanning Mol maakte eerder deze week bekend op de valreep nog 40.000 euro van de rijksmiddelen beschikbaar te stellen voor de ondersteuning van gezinnen met een minimuminkomen.

“Uit de in september gehouden Sociale Conferentie is helder geworden dat arme gezinnen vaak te weinig geld hebben voor goede schoolspullen of om hun kinderen te laten sporten,”zegt VVD-raadslid André in ’t Veen. “De Stichting Leergeld kan uitstekend deze kinderen helpen. Niet door geld over te maken maar door echt de juiste schoolspullen aan te schaffen of door de contributie te betalen. Dan wordt het geld ook niet aan andere dingen besteed.”

In ’t Veen vindt het daarom een goede actie van wethouder Mol om de gelden ter beschikking te stellen aan de Stichting Leergeld Voorschoten.

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×