Man gewond na val van perron station Voorschoten

Een treinreiziger met haast is vanmorgen gewond geraakt toen hij door de gladheid van het perron viel en tussen het perron en een wegrijdende trein terecht kwam. De jongeman liep daarbij een gebroken been op en is naar het ziekenhuis overgebracht.

De jongen rende een stukje met de wegrijdende trein mee en drukte tevergeefs op de knop om de deur te openen. Daarbij gleed hij uit en kwam tussen de trein en het perron terecht.

Er werd direct groot alarm geslagen. Het treinverkeer werd stilgelegd en de traumahelikopter werd opgeroepen. Die kwam ter plaatse en is ook kort geland, maar de trauma-arts hoefde uiteindelijk niet in actie te komen. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×