Studievereniging Syntax gaat 25 uur gamen voor het goede doel

Leden van de studievereniging Informatica aan Hogeschool Leiden, Syntax, organiseren voor het vierde jaar op rij Syntax4Charity. Tijdens dit evenement dat plaatsvindt op vrijdag 22 en zaterdag 23 december op het kantoor van hostingbedrijf TransIP aan de Schipholweg gaan de studenten geld inzamelen voor Serious Request door te gamen voor het goede doel. De deelnemers zijn 25 uur lang via een livestream te volgen via Twitch en Facebook.

Tijdens de komende editie vragen de Informatica-studenten aandacht voor kinderen die noodgedwongen gescheiden opgroeien van hun ouders of andere familieleden.

Pre-party
De 25 uur durende livestream vindt plaats op het kantoor van TransIP waar de studenten worden voorzien van energiedrankjes en pizza. Daarnaast zal Syntax dit jaar in samenwerking met de Hogeschool Leiden een pre-party houden. Tijdens deze pre-party op 19 december zal een aantal studenten alvast laten zien wat ze in huis hebben tijdens een tien uur durende livestream. Iedereen is dan welkom om tussen 9.00 uur en 19.00 uur langs te komen,
een spelletje mee te spelen en te doneren.

1625 euro
Tijdens de afgelopen editie van Syntax4Charity werd een recordbedrag opgehaald van maar liefst 1625 euro. Het doel van dit jaar is om dit bedrag te evenaren en dit zal gedaan worden door de kijkers thuis meer in het evenement te betrekken. De gehele opbrengst van de actie gaat ook dit jaar weer naar Serious Request, zodat zij kinderen weer met hun familie kunnen herenigen.

De livestream is tijdens het event te volgen via https://go.twitch.tv/syntax4charity.

Leiden Maatschappij Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×