Wethouderskandidaat VVD Leiderdorp

Willem Joosten is de kandidaat voor het wethouderschap voor de VVD in Leiderdorp als die partij na de verkiezingen deel gaat uitmaken van het college. “Na een bijna geheel vernieuwde kandidatenlijst en het onlangs vastgestelde verkiezingsprogramma ten behoeve van de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 presenteert de VVD Leiderdorp ditmaal de wethouderskandidaat,” zo laat de partij weten.

“Vanzelfsprekend komt deze pas in beeld na de verkiezingen maar wij willen graag zo snel als mogelijk helder zijn in het wat en hoe maar vooral met wie. Mochten wij dus na de verkiezingen meepraten over en aanschuiven bij een nieuw college voor Leiderdorp dan weet iedereen ruim van tevoren wie dat namens ons wordt.”

Joosten is geboren en getogen in Leiderdorp en in het dagelijks leven ondernemer in Leiden waar hij al vele jaren koffiewinkel Simon Lévelt runt in het Trouwstraatje. Hij heeft bijna 12 jaar ervaring als raadslid in de Leiderdorpse politiek.

Delen
Proef de Zomer bij Sligro Leiden

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Je bent nu offline