Voetbalvereniging Meerburg organiseert 44e Kerstloop

Op dinsdag 26 December, Tweede Kerstdag, organiseert voetbalvereniging Meerburg voor alweer de 44e keer de traditionele Kerstloop. Op het Meerburg sportcomplex in Zoeterwoude kunnen weer vele Meerburgers, regionale lopers en loopsters, liefhebbers en trimmers zich voor het evenement aanmelden.

Er kan gestart worden in maar liefst negen categorieën die elk een winnaar opleveren die een beker ontvangt met daarbij ook een geldprijs die gesponsord wordt door Hypotheek Company / Van der Meer Verzekeringen, Jan van der Meer Transport, Tijssen ,Goed Voor Dieren, Advies groep Combined, MLD Transport en Technisch Bureau Elderhorst.

Er kunnen drie afstanden gelopen worden: een gezinsloop van 2,5 km, 5 km en 10 km. Het inschrijfgeld bedraagt voor jongeren tot en met 17 jaar 2.50 euro en voor iedereen van 18 jaar en ouder 4,00 euro. Het startschot van de Kerstloop is om 13.00 uur. De inschrijving start om 12.00 uur. Er zijn kleedkamers voor zowel dames als heren beschikbaar.

Sportcomplex Meerburg heeft een nieuwe aanrijroute. Door via de van der Madeweg halverwege de A4 over te steken is het complex bereikbaar. Voor info zie ook www.vvmeerburg.nl.

 

Sport Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×