Winter in Voorschoten. Naast een mooi plaatje kan het ook problemen opleveren voor sommige bewoners. (Foto: Gemeente Voorschoten).

Voorschoten Voor Elkaar helpt ook tijdens winterweer

Wie een dagje ouder wordt of om een andere reden het winterse weer niet kan of wil trotseren kan in Voorschoten een beroep doen op Voorschoten Voor Elkaar. De vrijwilligersorganisatie biedt hulp en ondersteuning aan dorpsgenoten die dat nodig hebben. Dan kan het hele jaar door, maar ook incidenteel bij gladheid door sneeuw en ijs.

Wethouder Nanning Mol: “Zeker voor onze oudere en kwetsbare inwoners kan het winterse weer extra hinder bezorgen. Een helpende hand van buren, vrienden of een vrijwilliger is deze dagen meer dan welkom. Iedereen kan heel eenvoudig wat betekenen voor een ander. Door bijvoorbeeld een boodschap mee te nemen voor je buren. Zo zorgen we met elkaar, jong en oud dat het nog fijner en veiliger wonen is in Voorschoten.”

Voorschoten Voor Elkaar is elke werkdag bereikbaar tussen 9.00 uur en 15.00 uur op telefoonnummer 071-5619001. De organisatie kan helpen bij zaken als de thuisadministratie, het onderhouden van de tuin, vervoer of boodschappen doen. Geïnteresseerden kunnen ook langskomen bij het Silver Business Center aan de Schoolstraat 174.

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×