(Foto: Peter Visser / muziekgezien.blogspot.nl)

Eindejaarsradio-uitzending Cultuur071 bij Theater Ins Blau

Ieder jaar sluit het Sleutelstad radioprogramma Cultuur071 het jaar af met een bijzondere uitzending op locatie en met publiek. Dit keer strijken de programmamakers met hun gasten neer in de foyer van Theater Ins Blau aan de Haagweg.

De aanstormende ‘beatleske’ band Sunday at Eight en het Hardkoor spelen en zingen live in deze uitzending waar presentatoren Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok spreken met Kevin Jolly, speler van cabaretensemble ‘Oeloek’ dat op dat moment hun voorstelling ‘Droeftoeters’ speelt. Ook zijn onder andere te gast cultuurmakelaar Mirjam Flik en stadsprogrammeur Pepijn Smit. Met hen blikken we terug én vooruit.

Voor deze uitzending is publiek van harte welkom. Het bijwonen van de opnames van de radio-uitzending is gratis.  Het is dubbel feest omdat zowel het radioprogramma als Theater Ins Blau vijf jaar bestaan. De opname van deze bijzondere uitzending vindt plaats op 22 december van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Het programma wordt de volgende morgen uitgezonden en een week later nog eens herhaald tussen 10.00 uur en 12.00 uur op Sleutelstad 93.7 FM, 102.4 kabel en online via www.sleutelstad.nl.

Theater Ins Blau is gevestigd aan de Haagweg 6 te Leiden. Direct naast het theater bevind zich het grootste parkeerterrein van de stad.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×