Zaterdag gaat D66 Oegstgeest op verschillende plekken in het dorp in gesprek met inwoners tijdens een wensenboomactie. (Foto: D66 Oegstgeest).

D66 Oegstgeest gaat in gesprek tijdens wensenboomactie

Aanstaande zaterdag organiseert D66 Oegstgeest een Wensenboomactie in de wijken Haaswijk (Boerhaaveplein), Poelgeest (Clusiushof) en Kempenaer (kruising Kempenaerstraat/Terweeweg). De partij gaat dan in gesprek met inwoners over wat hun wensen voor 2018 zijn voor de gemeente, de wijk of buurt waar ze wonen. “We vinden het namelijk belangrijk dat de politiek goed samenwerkt met inwoners, maatschappelijke organisaties en ondernemers. Hiervoor organiseren we door het jaar heen meerdere keren een in-gesprek-met actie,” aldus campagneleider Carina Bos

Fractievoorzitter Boris Kocken en een aantal kandidaat-raadsleden waaronder Lydie Vellema (nummer 2) en Marieke Vonk (nummer 4) zijn van 10.30 uur tot ongeveer 12.30 uur bij de Kempenaerstraat, Kandidaat-raadslid Michel van de Geijn (nummer 5) staat in Poelgeest en Jeroen Das (nummer 7) in Haaswijk.

Oegstgeest Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×