(Foto's: Emile van Aelst).

Gordon wil Rogier niet ongelukkig maken en besloot daarom niet te trouwen.

Vanavond kwam de ontknoping van het RTL4 programma “Gordon gaat Trouwen, maar met wie”. Van begin af aan was duidelijk dat de Leidse Rogier goede kansen maakte de man van Gordon te worden. Samen met de Italiaanse Manuel reisde hij af naar Zuid Afrika waar Gordon zijn definitieve keuze zou maken en de trouwerij zou plaats vinden. De kijkers zagen vanavond dat Gordon in feite koos voor Rogier, maar twijfelde over een huwelijk en bang was Rogier in de toekomst ongelukkig te maken door nu te trouwen. Voor deze beslissing was lef en eerlijkheid nodig omdat de programmamakers natuurlijk het liefst een huwelijk hadden gezien en daarom ook alle gasten hadden ingevlogen. Op de foto’s de eerste kennismaking van Rogier en Gordon op tijdens de opnames van 16 augustus in Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×