Elke dag gezellig druk in het centrum op de ijsbaan, nostalgische kermis, kerstplein en kerstmarkt.

Niet alleen in het weekend, maar de hele week is het al gezellig druk in het centrum bij de grote publiekstrekkers als de ijsbaan, nostalgische kermis en de kerstmarkt. Niet alleen Leidenaren lopen rond of binden de schaatsen onder, met name overdag komen duizenden toeristen langs. Het Hooglandsekerstplein dat dit jaar voor het eerst georganiseerd wordt weten ook steeds meer toeristen te vinden. In de avonduren gaan vooral Leidenaren even na werk een kijkje nemen op de kerstmarkt. Op de ijsbaan worden regelmatig speciale activiteiten georganiseerd zoals ‘silent disco’ en afgelopen week zelfs het Leids studenten curling kampioenschap. Elke dag zijn er diverse optredens op de kerstmarkt en komend weekend zijn er zowel zaterdag als zondag weer diverse koren in het centrum te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×