Studentensociëteit Minerva hield Kerstfair ten bate van de Florentina Foundation.

De Goededoelencommissie van Minerva organiseerde een uitgebreide Kerstfair voor haar leden. De winst die gemaakt werd op de Kerstfair komt geheel ten goede komen aan de ‘Florentina Foundation’.

De Florentina Foundation is een non-profit ontwikkelingsorganisatie in ontwikkelingslanden in Afrika. Ze heeft tot doel een bijdrage te leveren aan de educatieve en medische ontwikkeling van kinderen, moeders en hun directe omgeving waaronder ouders en familie. Zowel leden als de bedrijven Pockies, VNTG, Lucies, conceptstore MEI, Jewels&Things en boekhandel van Stockum stonden achter de kraampjes en doneren het opgehaalde bedrag aan het goede doel.

Daarnaast was er een inleverpunt voor kleren die gedoneerd kunnen worden aan het Leger des Heils. Daarnaast organiseerde de  ‘Sleutelcommissie’ in samenwerking met stichting de Binnenvest een kerstdiner om de minder bedeelden een hart onder de riem te steken.

Tijdens de Kerstfair waren er onder andere optredens van de huisband The Minerva Music Machine en het koor van Guido Marchena. Op dit moment is nog niet precies bekend wat de Kerstfair heeft opgebracht.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×