(Afbeeldingen: Theater Trianon).

Regiedebuut Billy van Theo Maassen morgen in Trianon

Morgenavond vindt in Theater Trianon de exclusieve voorvertoning plaats van de film BILLY. Het is het debuut van cabaretier Theo Maassen als regisseur. Na afloop van de film wordt er aansluitend een Q&A gehouden waarbij Maassen in gesprek gaat met het aanwezige Leidse publiek.

Billy is een komedie die gaat over de beroemde buikspreker Gerard de Groot en zijn immens populaire pop Billy. Het duo komt in een diepe relatiecrisis terecht wanneer Gerard verliefd wordt op de ene en Billy op een andere vrouw. Een comedy zoals alleen Maassen hem kan maken.

De film start om 19.00 uur bij trianon aan de Breestraat in Leiden. Kaartjes zijn te koop voor negen euro via de site van Bioscopen Leiden.

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×