(Foto: Elsbeth Klink).

Workshops keramiek voor jongeren bij atelier Gading

De Leidse keramisten André Sas en Elsbeth Klink geven binnenkort workshops keramiek voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar. “Hou je van kleien en zou je iets willen maken wat je zelf hebt bedacht dan kan dat binnenkort onder begeleiding van een professionele keramist,” vertelt Klink.

De workshops worden gegeven bij atelier Gading in de Winkelhof in Leiderdorp en duren drie uur per keer. Klink: “Tijd genoeg dus om dingen uit te proberen met klei en glazuur.”

De kosten zijn 40,00 euro voor drie workshops. De data zijn: zondag 21 januari, 18 februari en 18 maart steeds tussen 13.30 uur en 16.30 uur. Aanmelding kan via andresaski85@gmail.com. Het aantal deelnemers is maximaal zes per middag.

Cultuur Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×