Ook in andere steden wordt de Santa Run georganiseerd. (Foto: PR).

Rotary organiseert eerste Santa Run in Leiden

Op 21 december 2018 wordt voor de eerste keer ook in Leiden een Rotary Santa Run gelopen. Enkele honderden kerstmannen, kerstvrouwen en kerstkinderen lopen een leuke en mooie route van een paar kilometer door het centrum van Leiden en halen zo geld op voor een goed doel.

De Rotary Santa Run bestaat nu tien jaar en het wordt in meer dan vijftig steden gehouden. De organisatie voor Leiden is in handen van de Rotary Leiden Oost met steun van de Leiden Marathon.

Bij inschrijving vooraf ontvangen de deelnemers een compleet Kerstmannenpak, rugnummer en na afloop ook nog een medaille. Er kunnen maximaal 1.000 mensen meedoen. De ‘Santa Run start om 18.00 uur. Het is de bedoeling dat de kerstmannenloop vanaf 2018 elk jaar wordt georganiseerd.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×