De hartenwens van Cobie Mink uit Leiden gaat in vervulling dankzij een aanvraag van Brunhilde bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. (Foto: PR).

VriendenLoterij verrast Cobie uit Leiden met Tuin make-over

Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor Cobie Mink (65) uit Leiden. De dames Gymnastiek- en Atletiekvereniging Brunhilde, waar Cobie lid van is, deed een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij voor een tuin make-over.

Ineke te Boekhorst-Nieboer, penningmeester bij DG en AV Brunhilde: “Cobie is al jaren lid van onze vereniging. Ze heeft een zware tijd achter de rug. Vorig jaar kreeg zij de ziekte van Menière waardoor ze last heeft van aanvallen van draaiduizelingen, slechthorendheid en oorsuizen. Enkele maanden geleden is haar man overleden aan een longziekte. En ook overleed haar moeder die aan Alzheimer leed en voor wie zij jarenlang mantelzorger is geweest. Kortom, Cobie verdient echt een steuntje in de rug.”

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten via www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×