(Foto: VVD Voorschoten).

VVD Voorschoten eert weer dorpshelden

Nadat in december de medewerkers van de Hema in Voorschoten al door de VVD in het zonnetje werden gezet, is het nu de beurt aan het Jeugd- en Jongerenwerk Voorschoten. “Want die doen topwerk voor jongeren in Voorschoten,” zegt VVD-fractievoorzitter Sjoerd van den Dool.

Afgelopen vrijdag werd een flinke bos bloemen uitgereikt aan de Rutger Vos van Jeugd- en Jongerenwerk Voorschoten. VVD-kandidaat Martine van Zoun roemt de samenwerking van Jongerenwerk Voorschoten met de gemeente, politie en HALT om jongeren te benaderen en activiteiten in de eigen wijk te bieden: “Zo zijn jongeren op een goede manier onder elkaar en voorkomen we ongepast straatgedrag en overlast.”

Voor Van den Dool is Jeugd en Jongerenwerk vooral een Held van Voorschoten vanwege die gecombineerde aanpak: Daar moeten we dan ook vooral mee door gaan. Er zijn nog steeds hangjongeren die overlast veroorzaken. De mensen van Jeugd- en Jongerenwerk werken gelukkig elke dag keihard aan goede oplossingen.”

 

Maatschappij Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×