Mark Knops bij de presentatie van de Leidse Restaurantweek van 2017 in de Lakenvelder boerderij Boterhuispolder. (Foto: Emile van Aelst).

Casper Faassen en LeidsLekkers openen Art & Aperitief in Marktsteeg

In de weken voorafgaand aan de Leidse Restaurantweek openen organisatoren Lawrence Armitage en Mark Knops hun eigen ‘Art & Aperitief locatie’ in de Marktsteeg 10. “Een unieke culturele ontmoetingsplek waar de bezoekers kunnen genieten van een gratis toegankelijke kunsttentoonstelling en een mooi aperitief,” zegt Knops over het pop-up initiatief.

Art & Aperitief is geopend van donderdag 11 t/m zondag 14 januari en van donderdag 18 t/m zondag 21 januari. Ook de aftrap van de Leidse Restaurantweek week er op 15 januari plaatsvinden. Naast de tentoonstelling met werk van Casper Faassen kent iedere dag een andere invulling. Van een filmeditie in samenwerking met LIFF tot Marijn Rademaker, eerste solist van het Nationale Opera & Ballet.

Leidse Restaurantweek 2018
Culinair platform LeidsLekkers organiseert van maandag 22 tot en met zondag 28 januari 2018 de negende editie van de Leidse Restaurantweek. Meer dan 35 restaurants uit Leiden en omgeving openen hun deuren voor een bijzonder culinair festijn, met als thema: ‘Aperitief’.

Tijdens de culinaire week staat het aperitief in de spotlights. Knops: “Een gezellige avond uit begint natuurlijk al voordat de menukaart is gepresenteerd. Het aperitief zorgt voor een goed begin van de culinaire avond en stimuleert de smaakpapillen. Deelnemende restaurants zullen hun gasten verrassen met een eigen aperitief.”

Reserveren
Reserveren voor een lunch of diner tegen een speciale prijs kan via www.leidserestaurantweek.nl. Daar zijn ook alle deelnemende restaurants en hun speciale menu’s te vinden.


Casper Faassen in gesprek met Gideon Roggeveen van Cultuur071 over de deelname van Marksteeg 10 aan de restaurantweek

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×