Giel Rozilio won vorig jaar in Leiden. (Foto: PR).

Open Nederlands Kampioenschap Poker bij Partycentrum De Zijl

Vrijdag 26 januari is Partycentrum de Zijl de locatie van een voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Verspreid over heel Nederland worden er 125 voorrondes gespeeld met als doel het halen van de landelijke finale. Het Open Nederlands Kampioenschap Poker maakt het mogelijk voor alle pokerliefhebbers om mee te doen aan een laagdrempelig toernooi.

“De speellocatie wordt omgetoverd tot een ware pokerroom en de deelnemers gaan spelen om de beste pokerspeler van de gemeente te worden. De winnaar van de voorronde mag dan een jaar lang de titel ‘Amateur Poker Kampioen van de gemeente Leiden dragen en krijgt bovendien een mooie beker,” zegt organisator Mathijs Jonkers. “Daarnaast kwalificeert diegene zich voor de landelijke finale.”

Niet alleen de winnaar plaatst zich voor de landelijke finale. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald hoeveel mensen zich direct kwalificeren voor de finale en hoeveel pokerspelers zich plaatsen voor de halve finales.

Laagdrempelig toernooi
Iedereen die mee wil doen, kan zich via www.onkpoker.nl inschrijven. Dat kost 12,50 euro. “Door mee te doen, krijgen zij niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel, maar ook de kans om een leuk, laagdrempelig toernooi in een professionele setting te spelen”, zegt Jonkers. De voorronde in Leiden begint om 19.30 uur

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×