Afgelopen zaterdag ging voor de PvdA Leiden de campagne van start. (Foto: Chris de Waard).

PvdA Leiden op campagne in Tuinstadwijk

Komende zaterdag is de PvdA Leiden te vinden in de Tuinstadwijk om met de bewoners te praten over hun ideeën om Leiden socialer, groener en sterker te maken. Lijsttrekker Marleen Damen en haar team zijn tussen 12 en 15 uur te vinden bij de Spar in de Herenstraat. Voorafgaand aan de actie brengt Marleen een bos rozen als steun voor de medewerkers. Woensdag werd de supermarkt overvallen.

Een week geleden trapte de PvdA Leiden de campagne af op de traditionele nieuwjaarsborrel. Komende tijd zijn de sociaaldemocraten vaker op straat te vinden om in gesprek te gaan over verbeteringen in de stad.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×