PvdA Leiden op campagne in Tuinstadwijk

1

Komende zaterdag is de PvdA Leiden te vinden in de Tuinstadwijk om met de bewoners te praten over hun ideeën om Leiden socialer, groener en sterker te maken. Lijsttrekker Marleen Damen en haar team zijn tussen 12 en 15 uur te vinden bij de Spar in de Herenstraat. Voorafgaand aan de actie brengt Marleen een bos rozen als steun voor de medewerkers. Woensdag werd de supermarkt overvallen.

Een week geleden trapte de PvdA Leiden de campagne af op de traditionele nieuwjaarsborrel. Komende tijd zijn de sociaaldemocraten vaker op straat te vinden om in gesprek te gaan over verbeteringen in de stad.

Delen

1 reactie

  1. Ferry Rigault op

    Als ze wat eerder komen kunnen ze de Raapstelen helpen. Dat is een groep wijkbewoners die elke 2e en 4e zaterdag van de maand tussen 10-11 uur het zwerfafval in de wijk opruimt. Verzamelen om 10 uur bij de BOP, Herenstraat 61.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.