Rabobank organiseert Leidse avond in Gebr. de Nobel

0

Op 29 januari organiseert Rabobank Leiden-Katwijk een Leidse avond in Gebr. De Nobel. Tijdens de bijeenkomst worden ook de cheques uitgereikt aan organisaties die meedoen aan het Rabobank Wensenfonds, waarvoor dit jaar 19 verenigingen en stichtingen uit Leiden werden genomineerd.

Tijdens de Leidse avond wordt onder meer aandacht besteed aan het Singelpark? Ellen Simons vertelt onder meer over de ambities en de totstandkoming van het potentieel langste park van Europa. Samen met de medewerkers van de bank informeert directievoorzitter Erik Versnel over hoe het gaat met de bank en de bijdragen die de bank doet aan de stad.

Genomineerden uit Leiden voor het Rabobank Wensenfonds
Hof Meermansburg, Ipse de Bruggen Maatwerk, Leidse Reddingsbrigade, Leo Kanner Onderwijsgroep, LUMC Vrienden Stichting, Rijnlands Revalidatie Centrum, Scoutingvereniging Franciscusgroep Leiden, Socuga/Scouting Zeeverkenners Jan van Galen, Speeltuin Zuiderkwartier, Stichting Leiden Helpt, Stichting Paardrijden voor Gehandicapten Leiden en Omstreken, Stichting Pieterskerk Leiden, Stichting Present Leiden, Stichting Radius, Stichting Speelgoedbank-Leiden e.o., Stichting Vrienden van het Singelpark, Transparant Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg en Vrouwenopvang Rosa Manus.

Het programma start om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Aanmelden kan op www.rabobank.nl/leidenkatwijk. De inloop is vanaf 19.30 uur.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.