(Foto: PR).

ONS Voorschoten kiest Glenn Zeelt als lijsttrekker

De leden van ONS Voorschoten hebben tijdens hun Algemene ledenvergadering de kieslijst voor de komende raadsverkiezingen vastgesteld. In de top van de lijst veel nieuwe gezichten. Van de bovenste zes plaatsen worden er drie ingenomen door nieuwkomers, de huidige fractievoorzitter Alphons Eversteijn staat op plaats vijf. De lijstduwer is wethouder Hans Rasch.

Als lijsttrekker is Glenn Zeelt gekozen. Hij is nog niet zo lang aan ONS Voorschoten verbonden, maar woont al tientallen jaren in Voorschoten, was actief geweest in het lokale verenigingsleven, heeft 23 jaar bij de gemeente Voorschoten gewerkt en ook verschillende bestuursfuncties bekleed. momenteel is hij burgercommissielid voor ONS Voorschoten.

Ook burgercommissieleden Hans van der Elst en Ummi Cimen zijn nieuw op de lijst. Op plaats zes staat Marleen Persoon. Marleen is onder andere bekend van ‘Ons gaat persoonlijk’ en was al eerder burgercommissielid. Ze stapte op toen haar partner Hans Rasch wethouder werd.

De volledige lijst van ONS Voorschoten
1. Glenn Zeelt
2. Hans van der Elst
3. Jan Smit
4. Ummi Cimen
5. Alphons Eversteijn
6. Marleen Persoon
7. Maarten Kriek
8. Fer de Boer
9. Bryan Hilders
10. Ricardo Reyme
11. Joost van Eysden
12. Hans Brom
13. Hans Rasch.

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×