Wereldkampioen geeft gastles bij jarige sportschool van Anna Ramirez

De Braziliaanse wereldkampioen Jui Jitsu kampioen Edras Félix Bezerra Junior gaf exact op de dag dat de sportschool van Anna Ramirez 5 jaar bestond een gastles aan 40 leerlingen van de jarige sportschool. Esdras reist momenteel de wereld rond voor een aantal demonstraties. Op weg naar de Verenigde Emiraten was er een demonstratie in België en verbleef hij 1 dag in Nederland. Alex en Anna Ramirez boden aan deze dag en nacht bij hen door te brengen in plaats van een saai hotel in Amsterdam. Als dank voor deze spontane uitnodiging gaf hij een gastles aan de leerlingen van Anna.  Een mooier verjaardagscadeau kon de sportschool zich niet wensen.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×