(Foto: Reanne van Kleef).

Treinverkeer vrijdag nog verstoord

Als gevolg van de zware storm die donderdag over Nederland raasde, waarschuwen NS en ProRail dat de gevolgen ook vrijdag nog merkbaar zullen zijn voor de reizigers. De storm heeft veel schade aan spoor, bovenleidingen en stations veroorzaakt. Die moet hersteld worden voordat er weer treinen kunnen rijden.

Reisadvies voor morgen
Reizigers moeten vanwege de nasleep van de storm ook op vrijdag pas kort voor vertrek hun reis plannen op ns.nl of met de Reisplanner Xtra app. Langer van tevoren is de reisinformatie mogelijk niet betrouwbaar. Naast de reisplanner is de NS ook bereikbaar via het NS Serviceforum en via Twitter: @NS_online.

Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×