Lange rij wachtenden voor 1e auditie zondag van het 40e Leids Cabaret Festival in Galerie Café de Leidse Lente

Een lange rij wachtenden stond zondagmiddag al ruim voor 13:00 uur op de stoep van Galerie Café de Leidse Lente om binnen te komen bij de 1e auditie zondag van het 40e VARABNN Leids Cabaret Festival. Voor veel bekende cabaretiers, zoals bijvoorbeeld:  Najib Amhali, Erik van Muiswinkel, Lebbis en Jansen, Sanne Wallis de Vries, Wim Helsen, Micha Wertheim, Katinka Polderman, De Partizanen en Tim Fransen was dit festival de opstap naar een grote landelijke bekendheid. Zondagmiddag traden de eerste 8 kandidaten op waaronder 2 Belgische deelnemers. De presentatie van de audities is dit jaar in handen van ‘De Gestampte Meisjes’ die zelf vorig jaar een plaats in de finale wisten te behalen. Het niveau van de meeste optredens was hoog en dat beloofd wat voor de voorrondes op 12- en 13 februari, de halve finale op 15- en de grote finale op 17 februari in de Leidse Schouwburg. Zondagmiddag 28 januari is de 2e auditie ronde in De Leidse Lente en ook dan weer gratis toegang.

 

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×