Rrrollend Leiden keert terug naar Pieterskerkplein

In juni van dit jaar wordt Rrrollend Leiden weer georganiseerd. Het foodtruckfestival keert na twee edities op het NUON-terrein aan de Langegracht terug naar het Pieterskerkhof. Vorig jaar konden de rollende keukens daar niet terecht omdat de Lakenhal er een openluchttentoonstelling hield in het kader van het Stijljaar.

Net als vorig jaar gaat Rrrollend weer het hele land door. Den Haag en Rotterdam zijn twee steden die voor 2018 al bekend zijn gemaakt. De havenstad wordt zelfs drie keer aaangedaan. Voor het eerst kijkt de organisatie ook over de landsgrenzen en is in gesprek met enkele Belgische steden.

Delen
Sligro Proef het Najaar!

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline