(Foto: Gerry van Bakel)

Leonardo College houdt Open Dag zaterdag 27 januari

Deze weken zetten middelbare scholen hun deuren wijd open voor aankomende leerlingen. Toiletten worden een keer extra geschrobt en de lokalen en gangen versierd. Kom bij ons, is het motto. Conrector Martijn Peetsold van het Leonardo College raadt ouders aan kritisch te blijven als ze op zoek gaan naar een passende school voor hun kind. Hij zegt dat er geen slechte scholen zijn in Leiden, je moet die school vinden waar je kind zich thuisvoelt. Peetsold was deze week te gast in Sport071 om te vertellen over wat het Leonardo College te bieden heeft aan leerlingen met topsportambities en alle andere achtstegroepers.

Gerry van Bakel in gesprek met Martijn Peetsold, conrector van het Leonardo College.

Voor meer informatie over schoolkeuze, ga naar de website Scholen op de kaart

Onderwijs Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×