(Foto's: AS Media).

Aanhouding in Leiden na diefstal snorfiets

Vrijdagavond heeft de politie op de Boshuizerkade een man aangehouden die eerder op de avond een snorfiets had weggenomen op de Lammenschansweg in Leiden. Na een onderzoek waarbij meerdere eenheden van de politie uitkeken naar de dader en het gestolen voertuig. Op de Boshuizerkade werd de man gezien. Hij is ondervraagd en meegenomen naar het bureau waar verder wordt uitgezocht of hij de snorfiets zelf heeft gestolen of dat er in zijn geval sprake is van heling.

De snorfiets zelf is overigens nog niet terecht. De politie meldt dat het kenteken van de snorfiets waarschijnlijk begint met 11-F. De rechtmatige eigenaar van de snorfiets is vermoedelijk rond 20.40 uur bij station Leiden Lammenschans in de trein richting Leiden Centraal gestapt.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×