Deel Voorschoten opgeschrikt door explosie

0

Zaterdagavond werden bewoners in Voorschoten even na 23.00 uur opgeschrikt door een enorme explosie. De knal was in een groot gebied te horen en kwam vanuit de Kalkoenstraat. Hier zagen verschillende bewoners kort na de klap een steekvlam en een rookwolk.

De brandweer en politie die snel ter plaatse waren, controleerden een bedrijfspand in de straat om te kijken of er binnen mogelijk brand was uitgebroken. Er werd echter niets waargenomen. Mogelijk werd de explosie veroorzaakt door een  vuurwerkbom, maar er werden ook daarvoor verder geen aanwijzingen gevonden.

 

 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.