Lijsttrekker Mathieu Paardekooper en raadslid Henk van der Kooi van de VVD Zoeterwoude. (Foto: Chris de Waard).

VVD Zoeterwoude wil voorrang op woningmarkt voor Zoeterwoudse starters

De VVD Zoeterwoude heeft het verkiezingsprogramma voor de komende jaren gepresenteerd. Daarin zijn als speerpunten opgenomen dat de partij zich hard gaat maken voor betaalbare koopwoningen voor starters op de woningmarkt. Ook wil de VVD voorrang bij woningtoewijzing aan inwoners van Zoeterwoude.

VVD-fractievoorzitter en lijsttrekker voor de komende verkiezingen Mathieu Paardekooper: “Het kan niet zo zijn dat Zoeterwoudse jongeren geen huis kunnen krijgen in Zoeterwoude. Er is een schreeuwend gebrek aan betaalbare woningen in Zoeterwoude en zij moeten voorrang krijgen bij de toewijzing daarvan. Niet alleen starters trouwens, voor iedereen dus jong en oud moet er een passend woningaanbod komen.”

Politiek Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×