Cultuur071 met de Veenfabriek, Wouter Ydema en de stadsdichter van Leiden

Joeri Vos en Roland Haufe van De Veenfabriek zijn te gast in het programma Cultuur071 van Sleutelstad. We krijgen te horen over hoe het er voor staat met Space Elevator. Vanavond is de première. Wouter Ydema is afgezwaaid als stadsdichter. Marianne van Velzen volgt hem op. Zij zullen er zijn, evenals Peter Visser die ons door de muzikale evenementen zal leiden. Chris de Waard was bij de presentatie van de plannen voor o.a Scheltema en Energiepark. Hij sprak met diverse betrokkenen. Korte berichten over een expositie van Hilde Jansen en de Leidse Schouwburg Sale. Dit alles met Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok.

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×