(Foto: PR).

Ans Hurrebrink is de leukste schoonmaakster van Leiden

Ans Hurrebrink is vanmorgen uitgeroepen tot leukste schoonmaakster van Leiden. De verkiezing was een initiatief van de Leidse PvdA.  Juryvoorzitter en lijsttrekker van de partij Marleen Damen reikte de prijs uit in studentenhuis ‘In Den Oude Zazelaer’ aan de Oude Singel 50. De prijs was een uitgebreid pakket met schoonmaakspullen met confetti en ballonnen.

Suzette Nesselaar sprak met Ans Hurrebrink, de leukste schoonmaakster van Leiden.

De bewoonsters  van het studentenhuis van Minerva hadden Ans opgegeven met de volgende inzending: “Ans is de leukste schoonmaakster van Leiden. Ons huis zou niet hetzelfde zijn zonder Ans. Ze biedt een luisterend oor en samen met onze kat Tiger Lily eet ze haar ontbijt. Ans maakt super goed schoon en tussen het schoonmaken door houdt ze van een peukje. Ans is de beste schoonmaker die we ooit in ons huis gehad.”

PvdA Leiden begon in januari het project waarbij studentenhuizen hun schoonmaakster konden opgeven voor ‘leukste schoonmaker van Leiden’. Schoonmakers zijn de stille krachten van de Leidse studentenhuizen, waardoor het leuk is om deze een keer in het zonnetje te zetten.

Advertentie

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×