Leefbaar Leiden-fractievoorzitter Daan Sloos met hartklachten in ziekenhuis

7

Daan Sloos ligt met ernstige hartklachten in het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp. Afgelopen vrijdag werd de voorman van Leefbaar Leiden met spoed opgenomen. “Het zal waarschijnlijk uitlopen op een operatie,” laat hij vanuit het ziekenhuis weten. Die operatie laat mogelijk nog drie weken op zich wachten. Die tijd blijft hij wellicht opgenomen in het Alrijne Ziekenhuis. Voor de operatie wordt Sloos dan overgebracht naar het LUMC waar de 76-jarige politicus mogelijk gedotterd moet worden.

Half januari besloot Sloos om met Leefbaar Leiden niet mee te doen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. Eerder was hij dat wel van plan, maar zag er onder meer vanaf wegens zijn gezondheid: “Die wordt toch ook wel ietsje minder.”

Delen
Zomerbiervaart

7 reacties

  1. Hallo Daan, nu was ik erg geschrokken en wens je hiermede van harte spoedige beterschap.

  2. sonja Bierenbroodspot op

    Lieve lieve Daan, Jij was de enige binnen de hele gemeente raad die het voor ons op durfde te nemen. Wij van Rederij Rembrandt wensen jou het allerbeste beste toe.

    • Burger zonder steunkousen op

      Ja, ja, iedereen heeft zo zijn fouten, ook Daan Sloos, maar om hem dat nu in deze omstandigheden in te wrijven……

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.