Daan Sloos ligt met hartklachten in het ziekenhuis. Waarschijnlijk moet hij binnenkort een operatie ondergaan. (Foto: Chris de Waard).

Leefbaar Leiden-fractievoorzitter Daan Sloos met hartklachten in ziekenhuis

Daan Sloos ligt met ernstige hartklachten in het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp. Afgelopen vrijdag werd de voorman van Leefbaar Leiden met spoed opgenomen. “Het zal waarschijnlijk uitlopen op een operatie,” laat hij vanuit het ziekenhuis weten. Die operatie laat mogelijk nog drie weken op zich wachten. Die tijd blijft hij wellicht opgenomen in het Alrijne Ziekenhuis. Voor de operatie wordt Sloos dan overgebracht naar het LUMC waar de 76-jarige politicus mogelijk gedotterd moet worden.

Half januari besloot Sloos om met Leefbaar Leiden niet mee te doen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. Eerder was hij dat wel van plan, maar zag er onder meer vanaf wegens zijn gezondheid: “Die wordt toch ook wel ietsje minder.”

Advertentie

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×