Robin Moenen tackelt een tegenstander. (Foto's: Els Barnas, tekst: Welmoet Lugt).

Vier Leidse rugbyers geselecteerd voor Nederlands team

Vier DIOK-spelers zijn door bondscoach Gareth Gilbert  geselecteerd voor de rugby interlands tegen Portugal komend weekend. Robin Moenen en DIOK Captain Ross Bennie-Coulson zullen uitkomen voor de herenselectie. De jonge talenten Reda Dadi en Jake Stamenkovic, beiden uit eigen kweek van DIOK, zijn geselecteerd voor Jong Oranje.

Robin Moenen en DIOK Captain Ross Bennie-Coulson zullen uitkomen voor de herenselectie die zaterdag om 15.00 uur lokale tijd (16.00 Nederlandse tijd) start. Beide spelers bekleden ook bij DIOK een positie op de eerste rij en het is daarmee de bevestiging dat de forwards van DIOK ook nationaal gerespecteerd worden. De wedstrijd van de heren is via live stream te volgen. Het U20 team speelt, voorafgaand aan de interland van de heren, om 12.00 uur lokale tijd in Portugal.

Reda Dadi in de aanval.

De Nederlandse rugby competitie ligt stil tijdens de interlands. Volgende week, zaterdag 17 februari, komt het eerste team van DIOK weer in actie. De streekderby thuis, tegen The Bassets uit Sassenheim, staat dan op het programma.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×