Uitreiking Leidse Sportprijzen live op Sleutelstad

De huldiging van de Leidse jeugdkampioenen en de uitreiking van de Leidse Sportprijzen zijn vandaag live te volgen via de Facebookpagina van Sleutelstad. Om 16.30 uur worden de jeugdkampioenen van 2017 gehuldigd door de Gemeente Leiden. Vanaf 20.00 start het sportgala van de Leidse Sport Federatie.

Tijdens het sportgala wordt bekend gemaakt wie zich sportman, sportvrouw, sportploeg, sportcoach en aangepaste sporter van 2017 in Leiden mogen noemen. De afgelopen weken werden er van alle genomineerden introductiefilmpjes gemaakt door Kleef & Koop.

Delen
Zomerbiervaart

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.