Foto: PR

Schoonheidsbehandeling in Leiden

Leiden, een heerlijke stad om in te leven en ook om veel in te beleven. Als u de deur uit gaat dan wilt u er natuurlijk ook goed uitzien. Dat kan met wat make-up en leuke kleding, maar sommige dingen zijn toch fijn als die voor u worden gedaan. Er zijn dan ook genoeg kappers, nagelstudio’s en pedicures in Leiden die u kunnen helpen aan een stralend uiterlijk volgens de laatste trends in 2018.

De perfecte nagels

Door de komst van internet en instructievideo’s zijn mensen meer bezig met hun uiterlijk. Helemaal nagels kunnen worden omgetoverd tot de mooiste kunstwerken. Dat kunt u natuurlijk zelf gaan proberen, maar waarom gaat u niet eens naar een nagelstudio in Leiden? De trend op het gebied van kleur als het om nagels gaat zijn in 2018 de nude kleuren. Hierbij kunt u denken aan de kleuren beige, wit en lichtroze. Vooral in de lente en de zomer zullen deze kleuren op menig nagel prijken. Wilt u meegaan met deze mooie trend, maakt u dan een afspraak bij een nagelstudio in Leiden.

Het haar in model

Misschien is het kapsel wel één van de belangrijkste onderdelen van uw outfit. Met een goed kapsel kan uw hele outfit net dat beetje meer uitstraling krijgen waar u naar op zoek was. Gelukkig zijn er in Leiden genoeg kappers die uw haar mooi in model kunnen brengen. Als het om haar trends gaat dan zien we daar in 2018 niet de nude kleuren terug zoals bij nagels het geval is. Wel zien we de middenscheiding terug bij lang haar waarbij er ook geen volume aan de bovenkant van het kapsel is. De kleuren kunnen wel goed aansluiten bij uw nagels. 2018 wordt waarschijnlijk het jaar van de zandtinten en beigeachtige lokken.

Slippers of sandalen?

Als u in de lente of in de zomer op een mooie dag de deur uit gaat dan wilt u misschien ook wel een paar slippers of sandalen aan. Het is daarom fijn om met goed verzorgde voeten de deur uit te gaan. De winter van 2017 / 2018 was dan niet streng, maar waarschijnlijk heeft u niet met open schoenen of slippers rondgelopen. De kans is dan ook groot dat u minder aandacht heeft besteed aan uw voeten. Om ervoor te zorgen dat u er weer fris bijloopt, kunt u een afspraak maken bij een pedicure of voetverzorger. U hoeft dan alleen nog te wachten op mooi weer en de juiste kleren aan te trekken voor de perfecte outfit.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×