(Foto's: Politie Leiden).

Politie nog steeds op zoek naar vermiste Leidenaar

De politie in Leiden is nog steeds naarstig op zoek naar Peter Jankowy. De 55-jarige man verliet op maandag 29 januari dit jaar om 00.45 uur zijn flatwoning in de Arendshorst in de Merenwijk. Zijn vriendin lag toen al te slapen en ontdekte de volgende morgen dat hij weg was. Hij is voor het laatst gezien op camerabeelden in de lift van zijn flat, sindsdien ontbreekt van hem elk spoor.

Jankowy is 1.74 meter lang, heeft blauwgrijze ogen en heeft grijs haar (kalend).droeg op het moment van zijn verdwijnen een zwarte broek met daaronder ook zwarte schoenen. Een blauwgrijze jas met en zwarte horizontale balk over de borst en rug. Achterop staat de tekst ‘B Bocelli’. In zijn hand had hij een grote donkerblauwe boodschappentas.

De politie wil graag in contact komen met iedereen die meer weet over de verdwijning van Jankowy. Zijn naasten maken zich ernstig zorgen om zijn welzijn. Wie meer weet, kan bellen met 0800-6070 of een bericht sturen via het tipformulier op de website van de politie.

https://www.youtube.com/watch?v=K-o40Q9F53M

Gisteravond besteedde het regionale opsporingsprogramma Team West van Omroep West ook aandacht aan de verdwijning van Peter Jankowy.

English text
If you have any information on the whereabouts of this missing person, please contact the police at 0800-6070. From outside the Netherlands, please dial: +31793459876.

112 Sleutelstad Leiden jankowy


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×