Zoektocht vermiste Leidenaar duurt voort

De Leidenaar die sinds afgelopen maandag wordt vermist, is nog steeds niet terecht. De politie heeft nieuwe foto’s en de naam van de man uit de Merenwijk openbaar gemaakt en hoopt dat er mensen zijn die weten waar de 55-jarige Peter Jankowy nu is.

De man droeg maandag bij zijn vertrek een blauwgrijze jas met een zwarte horizontale balk over de borst en rug. Op de jas verder de tekst ‘B Bocelli’. Verder had hij een zwarte broek en en droeg ook zwarte schoenen. Ook had hij een blauwe boodschappentas (big shopper) bij zich met daarop een witte tekst en een afbeelding.

De politie maakt zich zorgen over het welzijn van de man en vraagt mensen die meer informatie over hem hebben te bellen met 0800-6070.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden jankowy


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×