Bejaarde vrouw beroofd van rollator met tas en boodschappen

Een 77-jarige vrouw die woensdagmiddag ron 17.15 uur met haar rollator over het Rietveldpad in Leiden Zuid-West liep is slachtoffer geworden van een beroving. Een onbekende man duwde haar omver en stal haar rollator met goederen. De politie zoekt getuigen en camerabeelden.

De vrouw had net boodschappen gedaan bij een supermarkt aan het Vijf Meiplein en liep daarna met haar rollator via het park terug richting haar woning. Even voorbij de speeltuin in het park duwde een onbekende man haar eerst omver en nam daarna haar rollator met daarop haar handtas en boodschappentas mee.

De man ging er vandoor in de richting van het Vijf Meiplein. Het slachtoffer wist zelf weer overeind te krabbelen en hield aan de overval geen verwondingen over. Met veel moeite is ze zonder rollator naar huis gelopen. Daar belde ze de politie en deed ze aangifte van de beroving. De verdachte is een licht getinte man van 35 à 40 jaar oud, ongeveer 1.70 meter lang met donkere ogen en donker haar.

De districtsrecherche Leiden-Bollenstreek zoekt getuigen en camerabeelden. Wie tussen 17.15 uur en 17.45 uur iets gezien of gehoord heeft van de beroving van de vrouw of in de omgeving woont en camerabeelden heeft waarop de verdachte staat, wordt gevraagd te bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×