(Foto's: PR).

Jus D'Orange _ Kingsday festival beleeft tweede editie op Koningsdag

Op Koningsdag zal voor de tweede keer het Jus D’Orange -­ Kingsday Festival Leiden worden georganiseerd. En daarmee is het een nieuwe traditie. Of, zoals organisatoren Koen ten Haken en Tom van Zelft het zeggen: No tradition without a second edition.

Ook dit jaar pakt de organisatie weer flink uit. Erick E & Roog treden samen op als Housequake. La Fuente, Mr. Belt & Wezol en DJ Paul Elstak zijn ook al bevestigde namen. Jus D’Orange is hét Koningsdagfestival van Leiden waarin de grote (inter)nationaal bekende namen worden aangevuld met talent van Leidse bodem.

Naast de muzikale line up heeft Jus D’Orange – Kingsday Festival Leiden ook een food area waar verschillende foodtrucks te vinden zijn. Met wat zon erbij zijn dat de ideale ingrediënten om de verjaardag van de Koning eens goed te vieren.

De locatie van Jus D’Orange – Kingsday Leiden is het Cultuurplein op de Lammermarkt in het hartje van Leiden. In de komende weken worden er meer details bekend gemaakt over het programma, het foodcourt en meer. Het festival duurt van 13.00 uur tot 23.00 uur. Kaartverkoop voor het festival op vrijdag 27 april 2018 gaat via www.kingsdayfestivalleiden.nl.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×