(Foto's: Puur Festival).

Puur Winter Festival 24 maart op Lammermarkt

De tweede editie van het Puur Winter Festival wordt op 24 maart gehouden op de Lammermarkt in Leiden. Het festival beleefde eerder enkele zomeredities en een eerste wintereditie vorig jaar. Het Winter Festival wordt deels in de buitenlucht en deels in verwarmde tenten gehouden.

Na de succesvolle eerste wintereditie in 2017 op Park Landskroon in Oegstgeest, vindt het Puur Winter Festival dit jaar plaats in het centrum van Leiden op de Lammermarkt. “Met diverse stages, Dj’s, live-acts, verwarmde hangouts, knusse winterse zitjes en foodtrucks belooft het een waar winters spektakel te worden,” meldt de organisatie. “Waan je in een kroeg op de piste of juist in een donkere nachtclub in één van de verschillende area’s op het festival.”

In de “IMMER GERADE HAUS” tent zullen houseklanken gedraaid worden, door onder andere POV (Anil Aras & Locklead) en lokale en inmiddels (inter)nationale held Chris Stussy. Feestneuzen kunnen bij the ‘’THE PLACE TO SKI’’ terecht. Goed voor een lawine aan hits. Van disco tot oud, van schuren tot fout, van links naar rechts, van boven naar beneden, alles komt langs in The Place to Ski met het Puur Classics DJ team.

Er is een ruim aanbod aan eten, maar om de handen warmpjes te houden zullen er naast koude ook warme dranken geschonken worden. Vuurkorven en tenten maken het winterse plaatje compleet.

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×