Volgende week worden de papieren getekend voor de realisatie van 87 appartementen in Verde Vista Meerburg. Daarmee zijn de eerder geplande kantoren op die plek van de baan. (Foto's: Gemeente Zoeterwoude).

Woningen in plaats van kantoren in volgende fase Verde Vista Meerburg

Volgende week tekenen ontwikkelaar Sustay en de directie van Ontwikkelingsmaatschappij Meerburg (OMM) het koopcontract voor de eerste woningbouwlocatie aan de zuidkant van de Zoeterwoudse nieuwbouwwijk Verde Vista Meerburg.

De kavel is gelegen tegenover de voetbalvelden van RKVV Meerburg. Aanvankelijk waren hier kantoren beoogd. Door de aantrekkende woningmarkt gaat Sustay nu 87 appartementen ontwikkelen en realiseren. Wethouder Ton de Gans, verantwoordelijk voor Ruimtelijke Ontwikkeling, is namens de gemeente Zoeterwoude aanwezig.

Ontwikkelingsmaatschappij Meerburg
OMM is een samenwerking tussen de gemeente Zoeterwoude en BNG gebiedsontwikkeling. Samen zorgen de partijen voor de volledige ontwikkeling van de Verde Vista Meerburg.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×