(Foto's: AS Media).

Grote verkeerscontrole in Leiderdorp

Politie en belastingdienst hebben vanmiddag vanaf 15.30 uur een grote verkeerscontrole in Leiderdorp gehouden. Motoragenten en politiewagens brachten voertuigen naar de parkeerplaats bij de Houtkamp aan de Engelendaal op basis van hits van een scan-voertuig dat met ANPR (automatische nummerplaatherkenning) controleerde of er bijvoorbeeld boetes openstonden, belastingachterstanden waren en of de verzekeringen en keuringen in orde waren.

Bij elk voertuig dat werd gecontroleerd is bij de bestuurder ook standaard een alcoholtest afgenomen. Er zijn verschillende voertuigen in beslag genomen.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×