(Foto's: AS Media).

Oorzaak brand wasstraat Motorhuis nog onbekend

Bij een brand in een technische ruimte van de autowasstraat van Het Motorhuis aan de Vondellaan is zaterdagmorgen de nodige schade ontstaan. Rond 10.45 uur werd de brandweer gewaarschuwd, die kwam meteen met verschillende wagens ter plaatse. Bij de brand raakte niemand gewond. Wel is een personeelslid in de ambulance gecontroleerd op het inademen van rook.

Toen de vlammen gedoofd waren, is de brandweer nog enige tijd bezig geweest met nablussen. Tijdens de brand werden de showroom en alle kantoorruimtes ontruimd. Over de oorzaak van de brand kon de politie niets zeggen, onderzoek zal dit moeten uitwijzen.

Na zo’n 45 minuten mocht het personeel weer naar binnen en kon ook de showroom weer open. De rooklucht zal nog wel enige tijd blijven hangen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×